Home

Welkom bij Transition Town Castricum

Transition Town Castricum is een lokaal initiatief van Transition Network
Op deze pagina willen we graag laten weten waarom Transition Town Castricum is opgericht, wat we willen bereiken en hoe we dat gaan doen.

Ga direct naar de activiteiten

Weet je al wat TT is? Kijk dan meteen op de nieuwspagina voor de laatste activiteiten. Blijf op de hoogte en schrijf je hier rechts in op de Nieuwsflits.

tthead-banner

Om te beginnen:

Deze website gaat over jouw en mijn toekomst. TT Castricum bestaat uit een netwerk van Castricummers die aan de slag zijn om hun wonen, eten, werken en leven meer duurzaam, sociaal en lokaal te maken.
Wij werken met simpele oplossingen en laten zien hoe we elkaar kunnen helpen die uit te voeren. Ieders kracht, inzet, wijsheid, creativiteit en ervaring is daarbij welkom en gewenst.

Wat is een Transition Town?

Transition Towns zijn lokale gemeenschappen (grote en kleine steden, dorpen, wijken, eilanden) die zelf aan de slag gaan. Piekolie, Economische crisis en klimaatverandering zijn de drijfveren om in actie te komen voor verandering van onderop! We willen dat op een positieve manier doen. We laten zien dat je wél iets kunt doen. Dat je jouw manier van wonen, werken en leven minder olie-afhankelijk kunt maken.

Meer informatie over TT Castricum


Meer meten

In het eerste kwartaal van 2017 gaan we hier aan de slag met een dashboard – hoe verloopt de lokale transitie in Castricum: Kijk naar ons dashboard!

Geef een reactie